Корпоративна отговорност

Корпоративната отговорност е в основата на брандоветв и продуктите на TBC Entertainment Group.

Да опазим българското


TBC Entertainment Group подкрепя българските филмови продукции на всички свои платформи - стрийминг услуги и новинарски сайтове. Ние сме за това да се инвестира в създаването на качествени български продукции, в налагането на български актьори и нови лица.

Да опазим природата чиста


TBC Entertainment Group подкрепя кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group, която е най-мащабната доброволческа инициатива у нас. Тя цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.

Да опазим нашите деца


Българската Коледа“ има за цел да насърчава дарителството, да спомага за решаване на значими за обществото проблеми, касаещи здравето на децата и да подпомага лечението на деца. Децата, чието лечение се подпомага от „Българската Коледа“, се определят съвместно от Експертния съвет към „Българската Коледа“, както и от съорганизаторите на благотворителната инициатива."


ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с Фондация Reach for Change България. Тя има за цел да подобри живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да осъществят идеите си на практика. Четирите издания на инициативата до момента дадоха шанс на седемнадесет проекта да демонстрират реални резултати и да подкрепят над 35 000 деца и младежи в България. С новото издание на конкурса нови петима социални предприемачи ще спечелят място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА. Те ще получат безвъзмезно финансиране (общ награден фонд 65 000 лв.), професионални консултации и обучения, менторство, медийна подкрепа и достъп до мрежа от потенциални партньори и селектирани социални предприемачи, за да могат да развият идеите си и да постигнат възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата.