Социална мрежа

TBC Entertainment Group управлява и развива Facebook страници с над 15 000 последователи.

ПФК ЦСКА София - фен страница


Страница за феновете на най-титулувания български футболен клуб. Тук ще намерите актуални новини, снимки и видеоматериали свързани с клуба.

Grigor Dimitrov Fans


Фен страницата на най-добрия български тенисист Григор Димитров е популярна не само у нас, но и в чужнина.

ПФК Левски София


Фен страница на първия български клуб стигнал до груповата фаза на Шампионската лига по футбол на УЕФА. Научавайте най-интересните новости около "Герена" първи!

Новите съседи - фен страница


Набираща все по-голяма популярност у нас испанска комедия за живота в "Мирадор де Монтепинар" и лудите подвизи на съседите там. Ексклузивни новини и снимки ще открите само при нас.

TBC Новините


Страницата на най-стария сайт в семейството на TBC Entertainment Group, който предлага широк спектър от новини от различни сфери на живота, с акцент върху новините свързани с телевизия и лицата от малкия екран.

Nickelodeon България


Фен страница на детския телевизионен канал, който радва малки и не толкова малки зрители.

TBC X


Забавната страничка, която работи в партньорство със сайта kristiyanshow.com и YouTube каналът Nplay.TV. Забавни истории, снимки и видео ви очакват само при нас.

RundBG


Страницата на спортният сайт от семейството на TBC Entertainment Group ви предлага достъп до най-актуалните новини от света на спорта. В партньорство с YouTube каналът Vinteo тук можете да намерите многобройни репортажи от футболни мачове, както и епизодите на авторското "Спортно шоу Рунд".

ZaTeteven


Страницата на регионалния уеб сайт ZaTeteven представя актуални новини от старопланинския град. Тук можете да изпращате и ваши авторски материали свързани с вашият град, като снимки, видео и др.