За нас


TBC Interactive Company
е интернет медия, оперираща сайтовете TBCnoviniye.com – сайт за телевизионни новини, RundBG.com - сайт за спортни новини, ZaTeteven.com - регионален уебсайт и VinteoBG.com – видеоплатформа. TBC Interactive Company, TBC Creative и TBC Home Entertainment са част от TBC Entertainment Group. 


TBCnovinite.com
е сайт за телевизионни новини, рейтинги и анализи, свързани с телевизиите в България. Създаден е на 12 септември 2013 година под името TelevisionBG. От 2 март 2019 е на сегашния си адрес - tbcnovinite.com.


RundBG.com
е сайт за спортни новини, анализи и коментари на най-важното от света на спорта. Създаден е на 21 юни 2017, като естествено допълнение на TelevisionBG. От 2 януари 2020 е на сегашния си адрес - rundbg.com.


ZaTeteven.com
  е регионален уебсайт с новини от Тетевен и региона. Създаден е на 20 януари 2019, като нова и независима медия в града. От 3 февруари 2019 е на сегашния си адрес - zateteven.com.


VinteoBG.com
е видео платформата на TBC Entertainment Group. Създаден е на 20 януари 2019 с цел, там да бъдат публикувани авторски продукции, новини, филмови трейлъри, рекламни клипове и др. От 7 септември 2020 е на сегашния си адрес - vinteobg.com.


TBC Creative
е екипът, който стои зад сайтовете на TBC Interactive Company. TBC Creative управлява независимите проекти на екипа – блогът на Кристиян Христов, както и YouTube канлите Vinteo, TBC Play и Nplay.TV, както и фен страниците на ЦСКА София, Левски, Григор Димитров, Кристияно Роналдо и др. TBC Creative включва Кристиян Христов, Силвия Василева и Адриано Ферер.


Нашите партньори са СЕРИАЛИ в България и Теленовелас Новини.

Може да се свържете с нас на нашата страница във Фейсбук на адрес fb.com/tbcnovinite или на нашия имейл television.bulgaria@gmail.com.